CK 4560 torx bit TX40x25mm

Rendelhető
Cikkszám: CK4560-TX40

A C.K Blue Steel Impact csavarhúzó bitjei a minőség és a hatékonyság javítása iránti igényre adott sikeres válasz. Az ipari felhasználás során a bitek sérülésének egyik leggyakoribb oka, hogy a megszoruló bit hegye elcsavarodik.

Ennek elkerülésére használták ki a fejlesztők a torziós hatást. A bit központi részének geometriája módosítva van. Amikor a csavar megfeszül, a kis hengeres szakasz enged egy kis csavarodást a bitnek, ezzel is meggátolva a munkadarab vagy a szerszám sérülését.  A speciálisan redukált zóna elnyeli a nyomatékcsúcsokat a csavarozási művelet végén. A hegy és a befogás közötti zóna kismértékű elfordulást enged a hegynek, ezzel megakadályozza a bit vagy a munkadarab idő előtti károsodását.

A C.K torziós bitjei speciálisan kialakított rendkívül szívós V8 acélötvözetből készülnek. A különleges anyag a torziós technikával párosítva biztonságos és hosszú élettartamú munkavégzést tesznek lehetővé. Ezek a bitek összehasonlítva a nem torziós és hagyományos anyagú bitekkel, átlagosan 10x tovább bírják. Ha a munkához torziós bittartót is használunk, akár 15x hosszabb lesz az élettartam.

A C.K a kézi csavarhúzáshoz használt bitek legelterjedtebb típusát, az ¼”-os befogási méretűeket gyártja.

Önnek melyik csavarhúzó bit lenne a legjobb a munkájához?
Ha még nem tudja, melyikre lenne szüksége, táblázatunk segít választani!

Ha a bitkészletekről szeretne tájékozódni, abban az alábbi táblázatunk segít:

 


A webáruházban a bruttó áraink vannak feltüntetve, amelyek a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák!

280 Ft
db
Összehasonlítás
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről

A webáruházban a bruttó áraink vannak feltüntetve, amelyek a 27% ÁFÁ-t tartalmazzák!